Weekend! 15 tot 17 maart 2019

Thema: Vertrouwen

Het weekend is VOOR en DOOR jongeren (vanaf 14 jaar) die Jezus al (een beetje) kennen, met als doel om hun relatie met God te verdiepen. Door middel van aanbidding, onderwijs, focus-moment (stille tijd) en workshops hopen we dat je relatie met God zal verdiepen en dat je een ontmoeting met Hem zal ervaren. Het is Zijn verlangen dat je Hem leert kennen als jouw Papa en/of Vader.

Met de voorbereidingen en tijdens het weekend willen we ons laten leiden door de Heilige Geest omdat we deze nodig hebben en er afhankelijk van zijn om meer op Hem te gaan lijken en Zijn wil te doen.

In het weekend wordt je gekoppeld aan twee coaches en aan een vast groepje jongeren. Dit doen we zodat je snel andere jongeren kunt leren kennen. Tijdens het weekend kun je bij je coaches terecht met je vragen en je kunt met hen in gesprek gaan over de dingen die je bezig houden. Als je dat wil, kunnen zij ook met je bidden. Wij geloven dat gebed de motor is van je geestelijk leven. Iedereen heeft een andere kerkelijke achtergrond, het is mooi dat we allemaal een zijn in Hem en daarin respect mogen hebben voor elkaar.

Natuurlijk zullen er naast dit alles activiteiten als sport en spel zijn en er zal ook vrije tijd zijn om met elkaar te ontspannen.

 

Locatie:

We gaan terug naar de locatie waar de weekenden in maart 2016 gestart zijn, De Wittenberg!

Krakelingweg 10, 3707 HV Zeist

 

Kosten en betaling:

De bijdrage is €50,- per persoon. Na je aanmelding ontvang je van Nelleke van Harten (zij gaat over de financiĆ«n van HIS Generation) via de mail een uitnodiging tot betaling, die je eventueel kan doorsturen naar je ouders. We willen je vragen zo snel mogelijk te betalen maar uiterlijk binnen twee weken. Wij willen echter niet dat de prijs een drempel is waardoor je niet kunt komen. Dus neem even contact met ons op als je wel wilt komen, maar de kosten te hoog voor je zijn.

 

Overige informatie:

Verdere praktische informatie zal na aanmelding t.z.t. naar je worden toegestuurd via de e-mail.