Weekend! 15 tot 17 maart 2019

Thema: Vertrouwen

Het HIS Generation Weekend wordt georganiseerd VOOR en DOOR jongeren. Als je 14 jaar of ouder bent en als je Jezus (al een beetje) kent dan is dit weekend echt iets voor jou! Het is Gods verlangen dat je hem leert kennen als jouw papa en/of vader. Door middel van aanbidding, onderwijs en workshops hopen we dat jij mag groeien in je relatie met God.

Het gave aan het HIS Generation weekend is dat iedereen een verschillende kerkelijke achtergrond heeft. Het is daarom des te mooier dat we allemaal één in Hem mogen zijn. We mogen daarin respect hebben voor elkaar.

Voor het HIS Generation Weekend word je ingedeeld in een groepje. Dit groepje bestaat uit ongeveer 5 tot 8 jongeren van jouw leeftijd. Elk groepje jongeren heeft twee coaches. Met het groepje ga je gedurende het weekend een paar keer samen zitten om te praten over het thema. Als je vragen hebt of als iets je bezighoudt dan kun je terecht bij jouw coaches. Zij staan altijd voor jou klaar! Als je het wil dan kunnen ze ook met/voor jou bidden.

Voorafgaande aan en tijdens het weekend geven we de ruimte aan de Heilige Geest zodat Hij ons kan leiden in wat we doen gedurende het weekend. Tijdens het weekend willen we doen wat God van ons verlangt en daarom hebben we de Heilige Geest nodig zodat we Zijn wil kunnen doen.

Naast dit alles kun jij tijdens het weekend deelnemen aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Om bij te komen van al deze verschillende activiteiten is er ook ruimte gemaakt voor vrije tijd. Hierin kun je even lekker met elkaar ontspannen.

 

Tijden en locatie:

Het weekend van 15, 16 en 17 maart 2019 moet je vrijhouden in je agenda. Tijdens dat weekend vindt namelijk het HIS Generation Weekend plaats. Op vrijdagavond om 19:30 uur zien we je graag in Zeist verschijnen. Het weekend is afgelopen op zondagmiddag om 15:00 uur.

We gaan terug naar de locatie waar de weekenden in maart 2016 gestart zijn, De Wittenberg! Het adres is: Krakelingweg 10, 3707HV Zeist

 

Kosten en betaling:

De kosten voor het hele weekend zijn €50,- per persoon. Na het verzenden van deze aanmelding kan je deze gelijk betalen. De betaallink kun je eventueel ook doorsturen naar je ouders. Besluit je nu niet te betalen dan ontvang je van Nelleke (zij gaat over de financiën van HIS Generation) later nog een betaalverzoek via de Whatsapp. Het zou fijn zijn als je zo snel mogelijk de inschrijfkosten betaalt. Uiterlijk twee weken na jouw inschrijving moet de betaling echt binnen zijn. Als de kosten te hoog voor je zijn neem dan contact met ons op. De prijs hoort geen drempel te zijn. We willen namelijk graag dat jij ook kunt komen!

 

Overige informatie:

Verdere praktische informatie zal na het sluiten van de aanmeldingen naar je worden toegestuurd via de e-mail.