Weekend! 6 tot 8 maart 2020

Thema: Op weg naar de eindtijd - Zie jij er naar uit?

Het HIS Weekend wordt georganiseerd VOOR en DOOR jongeren. Als je 14 jaar of ouder bent en als je Jezus (al een beetje) kent dan is dit weekend echt iets voor jou! Het is Gods verlangen dat je hem leert kennen als jouw papa en/of vader. Door middel van aanbidding, onderwijs en andere activiteiten hopen we dat jij mag groeien in je relatie met God.

Het gave aan het HIS weekend is dat iedereen een verschillende kerkelijke achtergrond heeft. Het is daarom des te mooier dat we allemaal één in Hem mogen zijn. We mogen daarin respect hebben voor elkaar.

Voor het HIS Weekend word je ingedeeld in een groepje. Dit groepje bestaat uit ongeveer 5 tot 8 jongeren van jouw leeftijd. Elk groepje jongeren heeft twee coaches. Met het groepje ga je gedurende het weekend een paar keer samen zitten om te praten over het thema. Als je vragen hebt of als iets je bezighoudt dan kun je terecht bij jouw coaches. Zij staan altijd voor jou klaar! Als je het wil dan kunnen ze ook met/voor jou bidden.

Voorafgaande aan en tijdens het weekend geven we de ruimte aan de Heilige Geest zodat Hij ons kan leiden in wat we doen gedurende het weekend. Tijdens het weekend willen we doen wat God van ons verlangt en daarom hebben we de Heilige Geest nodig zodat we Zijn wil kunnen doen.

Naast dit alles kun jij tijdens het weekend deelnemen aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Om bij te komen van al deze verschillende activiteiten is er ook ruimte gemaakt voor vrije tijd. Hierin kun je even lekker met elkaar ontspannen.

 

Tijden en locatie:

Het weekend van 6, 7 en 8 maart 2020. Op vrijdagavond zien we je graag om 19:30u in Otterlo. Het weekend is afgelopen op zondagmiddag om 15.00u.

Het Mussennest: Beekdalseweg 1, 6731 SG Otterlo.
Voor het behoud van de auto, let even op en rij NIET aan via de Roekelse Bosweg, maar rijdt 1.7 km verder en ga de Beekdalseweg in.

 

Kosten en betaling:

De kosten voor het hele weekend zijn 50 euro per persoon. Na het verzenden van de aanmelding kan je gelijk betalen middels een tikkie. De betaallink kun je in overleg ook doorsturen naar je ouders, de link is echter maar beperkt geldig. Ben je de link kwijt, kan je het bedrag ook overmaken naar NL94 ABNA 0869 7326 84 tnv JJ Kamerling. Als de kosten te hoog voor je zijn neem dan contact met ons op. De prijs hoort geen drempel te zijn. We willen namelijk graag dat jij ook kunt komen! (Egbert regelt de aanmeldingen, mail voor vragen naar info@hisgeneration.nl).

 

Overige informatie:

Als je een dieet of allergie hebt of als er andere dingen zijn die wij moeten weten geef dit dan aan tijdens je opgave. Zo kunnen we tijdens het weekend wellicht rekening houden met jouw diëten of allergieën.

De verdere praktische informatie over het weekend ontvang je na de aanmelding t.z.t. via de e-mail.

Tot snel in Otterlo!