Wie zijn wij?

HIS Generation brengt jongeren bij elkaar door te helpen bij het opzetten van eigentijdse activiteiten die jongeren aantrekt en verbindt. Zo leren ze anderen kennen, genieten ze samen en ontdekken ze dat ze HIS Generation zijn! Maak de jongeren enthousiast, laat ze groeien en bloeien!

HOPE

Wij zijn ontstaan omdat we van harte geloven in de jongere generatie. Kleurrijk, energiek, vol ideeën en vragen. Samen met u willen we ze helpen bij het vinden van antwoorden en ze laten ontdekken wie ze zijn: kostbaar, gekend en geliefd.

IMPACT

Wij kunnen een compleet jongerenevenement voor u regelen, inclusief muziek(band), sprekers en activiteiten. Maar het kan ook ‘modulair’, dan regelen we een onderdeel, bijvoorbeeld een spreker, band, theatermaker of dansdocent.

Onze activiteiten zijn eigentijds voor jongeren en hebben een verbindend element. We geloven in de kracht van samen delen en doen! Zo geloven we ook in interkerkelijk samenwerken. Samen is er meer mogelijk.

SALVATION

Wij willen met de kerk samen een verandering brengen om aantrekkelijk te zijn voor de jongeren. Zodat de jongeren een plek hebben waar ze met andere jongeren in een veilige omgeving worden gevormd. Een leven dat gevormd is naar God’s evenbeeld, zijn zoon Jezus.

 

Geschiedenis

Op landgut Engelsbach ontmoette gezinnen elkaar. Hierbij werd gemerkt dat het fijn was om vanuit verschillende achtergronden met elkaar over één Vader te spreken: onze Hemelse Vader. De jongeren die hier jaarlijks kwamen wilden elkaar ook graag buiten de zomervakantie ontmoeten om meer te weten te komen over God. Hieruit kwam het idee om elkaar midden in het jaar een keer te ontmoeten. Het eerste weekend werd in maart 2016 georganiseerd. Dit werd het eerste weekend van The New Jesus Generation.

Omdat bleek dat veel jongeren deze verdieping wilde blijven zoeken, bleef het daar niet bij. in de jaren die volgenden werden er meestal twee weekenden per jaar georganiseerd, nu vanuit HIS Generation. Hierbij komen jongeren tussen de 14 en 22 jaar vanuit verschillende kerken en verschillende plaatsen. In het begin waren het vooral jongeren en medewerkers die elkaar kenden vanuit landgut Engelsbach, maar intussen komen er steeds meer vrienden van vrienden bij en andere jongeren die er op wat voor manier dan ook van hoorden.

Heeft u aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen, neem dan contact met ons op.