Wie zijn wij?

HIS Generation brengt jongeren bij elkaar door te helpen bij het opzetten van eigentijdse activiteiten die jongeren aantrekt en verbindt. Zo leren ze anderen kennen, genieten ze samen en ontdekken ze dat ze HIS Generation zijn! Maak de jongeren enthousiast, laat ze groeien en bloeien!

HOPE

Wij zijn ontstaan omdat we van harte geloven in de jongere generatie. Kleurrijk, energiek, vol ideeën en vragen. Samen met u willen we ze helpen bij het vinden van antwoorden en ze laten ontdekken wie ze zijn: kostbaar, gekend en geliefd.

IMPACT

Wij kunnen een compleet jongerenevenement voor u regelen, inclusief muziek(band), sprekers en activiteiten. Maar het kan ook ‘modulair’, dan regelen we een onderdeel, bijvoorbeeld een spreker, band, theatermaker of dansdocent.

Onze activiteiten zijn eigentijds voor jongeren en hebben een verbindend element. We geloven in de kracht van samen delen en doen! Zo geloven we ook in interkerkelijk samenwerken. Samen is er meer mogelijk.

SALVATION

Wij willen met de kerk samen een verandering brengen om aantrekkelijk te zijn voor de jongeren. Zodat de jongeren een plek hebben waar ze met andere jongeren in een veilige omgeving worden gevormd. Een leven dat gevormd is naar God’s evenbeeld, zijn zoon Jezus.

 

Netwerk

Voor onze diensten werken we samen met een breed christelijk netwerk van organisaties en professionals die affiniteit met jongeren hebben.

Heeft u aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen, neem dan contact met ons op.